Pages

Monday, 13 February 2017

Entri 50

Its a great Monday morning.

Assalamualaikum sahabat hebat.



"Ya Haiyyu Ya Qayyum, dengan rahmat-Mu, daku memohon pertolongan. Baikilah urusanku, Dan janganlah Engkau serahkan diriku Ini kepadaku walau sekelip mata"

(Riwayat an-Nasa'i)

#qaseh #telekungkidsLA #diarimama #suriwahm #mybigwhy #fokuslillahitaala

Tuesday, 7 February 2017

Alhamdulillah, Jumaat yang dinantikan

Entri 49

Teks: Norul Khairiah Idris
Foto: Norul Khairiah Idris

Setiap kali menjelangnya hari jumaat, bagai hari raya utkku.

Hari ni la nak masak istimewa lebih sikit dari hari biasa. Atau mungkin aktiviti juga berbeza, dalam mengimarahkan ( menceriakan) jumaat.

Jika hari ini kaum adam bersama anak-anak bersiap siaga untuk solat jamai fardhu. Kaum wanita dan ibu-ibu juga tak ketinggalan.

Dan sebenarnya yang paling disyukuri, menanti hari minggu bersama keluarga.

Alhamdulillah, hari ini menu pilihan nasi tmato. Berselera satu keluarga menjamu selera.

Jangan lupa, ibu-ibu masak dari hati, masak with iman.

Jika dulu, hari jumaat my ummi masakkan masakan kegemaran kami di hari jumaat, abang-abang dan adikku pula dikerah awal ke masjid sebab hari jumaat cooti di hometownku.

Kami di sini, walau suami bekerja dan anak bersekolah di hari jumaat, tetap terasa kemeriahan hari jumaat.

Syukur, atas nafas yang masih dipinjamkan.

Semoga setiap hari adalah hari untuk menambah kesyukuran dan kesabaran. Semoga hari kita semua dipenuhi dengan rahmatNya.

#aamiin.

Monday, 9 May 2016

Keluaran Terbaru Kami - Telekung Kanak-kanak jenama LittleAisya

Entri 48

Teks: NORUL KHAIRIAH IDRIS
Foto: NORUL KHAIRIAH IDRIS

Assalamualaikum mommiess .

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah memakbulkan doa dan usaha kami.

Tadaa.. Seperti yang dijanjikan, Telekungkids LittleAisya koleksi si manja 2016 kini dilancarkan. Cepat-cepat pilih mana satu pilihan si manja anda.

Stok ini amat TERHAD, dan tidak ada restok lagi dalam masa terdekat. Stok makin susut. Sebelum dilancarkan lagi, dah ramai yang bertanya dan hadiahkan untuk si manja.

Ramadhan pun dah dekat, pastikan anda tidak terlepas peluang offer

BUY 2 FREE POSTAGE.

****************** *
BUY 2 FREE POSTAGE
* ******************

Apa? Buy 2 Free postage? betul, beli 2 percuma pos.

Sempena pelancaran,kami juga nak bagi hadiah sejadah comel kepada 20 pembeli terawal yang bertuah. Ini adalah sebagai penghargaan kami kepada mommies yang terpantas menghubungi kami!

APA BEST SANGAT TELEKUNGKIDS LITTLEAISYA NI?

#100% MATERIAL BERKUALITI. Material Lycra gred terbaik digunakan, ianya 3X lebih sejuk, tak melekap, dan menyerap peluh. Nak pakai dalam waktu yang lama pun ok sebab sentiasa selesa. Material ini memang menjadi kesukaan ramai.

[X]TAK PERLU DIGOSOK. Material ni Tak perlu nak iron pun. Kalau nak iron, steam iron pon dah boleh hilang kedut, tak payah guna dah iron berat nak kena tekan nak bg hilang kedut.

#DESIGN CERIA BERENDA. Design yang selesa dan solat ready. Kalau keluar jalan-jalan, tak perlu dah nak susah cari telekung or terpaksa guna telekung dewasa . Yeay, adik dah ada telekung sendiri. Solat terus je dgn telekungkids LA ni.

#4 SIZE PILIHAN DARI XS KE L. Size daripada "adik" hingga "kakak". Takde lagi masalah tiada size untuk dipakai. #6 WARNA CERIA yang menarik.

#Datang dengan 6 warna, diadunkan dengan warna shocking pink yang menyerlah gituw. Pasti anak happy, ibu pun suka. Best kan.

Berikut adalah saiz dan kod untuk keluaran pertama kami:


BERMINAT ORDER DENGAN KAMI?
=========================== =
Jangan risau, sebaik terima payment, kami akan terus proses order tuan/puan tanpa kompromi.

Sudah bersedia? TAMPILKAN AURA PADA SOLAT ANAK ANDA

Apa offer yang kami nak berikan?

✔HARGA PENGENALAN JIMAT dari koleksi kami. Sekali lagi, JIMAT bagi dua helai telekungkids LITTLEAISYA yang anda beli. Free postage.

✔Boleh belikan sedondon adik dan kakak, Ramadhan pun dah dekat, tentu seronok anak-anak boleh solat berjemaah dengan ibu ayah.

Order dan payment sebelum 12 tghari hari setiap hari, pengeposan akan diproses pada hari yang sama.

Tapi ini betul2 serius, ia sangat limited
- Launching bermula SEKARANG...
- Jangan sampai terlepas, tiada dah peluang, kami minta maaf awal-awal jika warna pilihan anda sudah kehabisan stok.

Ikuti Langkah mudah ini untuk dapat offer ini:

Komen kod 《LA ***》 《SAIZ *》 dan whatsapp ke  +6019-9195693 ( puan Nor)  

Jangan sampai terlepas. Komen "Saya Nak" sekarang 

Harga launching : XS dan S = RM65 M dan L = RM75

Buy 2 Free Postage Atau boleh terus komen "SAYA NAK" dan admin akan pm anda secepat mungkin no agen ( Kuala Lumpur, Selangor dan Melaka ) yang boleh dihubungi.